diumenge, 15 d’abril del 2012

AUCA SANT JORDI

LA PRÒXIMA SETMANA CELEBRAM SANT JORDI!

I quants hi ha que no coneixen la llegenda de Sant Jordi i per quin motiu es regala un llibre i una rosa en un dia tan especial i tan nostre, aquí teniu una auca que penjarem al centre per a què coneixeu aquesta història tan nostra! Sols heu de clicar al damunt.

Auca Sant Jordi

 Auca Llibre i Rosa


També podeu veure aquest vídeo on es conta la història de Sant Jordi:


SANT JORDI

CONCURS DE FOTOGRAFIA

CONCURS DE FOTOGRAFIA 

El concurs de fotografia finalitzà el dia 23 de març. La participació va ser molt bona ja que finalment es varen seleccionar més de vint fotografies per a l'exposició final.
El dia 30 de març i durant l'esplai, l'alumnat va poder votar per la seva fotografia preferida i així es decidiren quins seran els tres guanyadors.
L'entrega de premis es realitzarà el dia de Sant Jordi durant la celebració dels diferents actes preparats pel centre i des de la CNL.

Des d'aquí volem donar les gràcies als professors de Plàstica (Violeta Ontavilla i Ricard A.) per l'ajuda rebuda per a què aquest concurs hagi estat tan exitós.

IMATGES:











    MOLTES GRÀCIES A TOTHOM PER LA                      PARTICIPACIÓ! 

TALLER DE PASQUA

                                                         TALLER DE PASQUA

Els alumnes de Taller de llengua realitzaren un Taller de cuina abans de la finalització de la 2a avaluació. El taller tenia l'objectiu d'apropar-los a les tradicions mallorquines. Per tant, es decidí elaborar panades, es presentaren els ingredients, es realitzà el treball amb ells i es crearen les panades que després varen degustar amb molt de gust durant l'esplai següent. Es tractà d'una activitat que els resultà d'allò més divertida, sols cal veure les imatges.