dilluns, 13 de febrer del 2012

DINAMICA'T



El Dinamica't és un programa experimental per facilitar una presència normalitzada de la llengua catalana als centres

La situació sociolingüística i cultural dels centres d’educació secundària ha experimentat un canvi profund al llarg dels darrers anys, la qual cosa incideix en la manera d’enfocar el fet educatiu i, per això, s’han de facilitar nous recursos i estratègies per tal d’afrontar aquesta situació. Les competències en comunicació lingüística, tant les generals com les comunicatives, exigeixen actuacions també més enllà de l’aula. 

És per aquest motiu que, des de la direcció general d’Innovació i Formació del Professorat i des de la direcció general d’Administració, Ordenació i Inspecció Educatives, impulsam un programa en fase experimental per facilitar que els centres que hi participin, treballin per aconseguir una presència normalitzada de la llengua catalana, amb la intenció de fer extensiva l’aplicació d’aquest programa, una vegada s’hagi pogut avaluar la seva incidència.

EL NOSTRE CENTRE...
Està adscrit al programa Dinamica't des del passat curs 2010-2011 quan s'elaborà un Projecte de Dinamització Lingüística que s'està portant a terme durant el present curs 2011-2012.
DINAMITZADORS LINGÜÍSTICS...
A més, són molts els professors que s'estan formant per dinamitzar, d'una manera més intensiva la llengua catalana dins del centre.S'elaboraran tot un seguit d'activitats per a ser aplicades dins del centre durant aquest curs.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada