dijous, 22 de març del 2012

VISITA IB3


VISITA A IB3

L'IES Puig de sa Font visita les instal·lacions d'IB3

     Els alumnes de Taller de llengua, concretament 16 alumnes de 1r a 4t ESO de l’IES Puig de sa Font (Son Servera) hem visitat  aquesta setmana, dia 15 de febrer, IB3, ubicat a Santa Ponça, polígon de Son Bugadelles.
     La visita es va fer perquè des del Taller de llengua els professors ens proposaren visitar les instal·lacions, per conèixer millor la nostra televisió. Ja que som alumnes nouvinguts i molts de nosaltres no la coneixem.
     Un cop arribats a la televisió, hem fet una visita guiada per una persona que fa feina a IB3, hem vist: el Crònica d’avui, com es feia el muntatge de so i imatge i el que més ens va sorprendre és que en un espai petit hi ha més de 20  persones fent feina. També, els Informatius i un espai multifuncions, on han aprofitat un sol espai per fer 4 programes; el departament del maquillatge i pentinat, un lloc on posen les imatges i els vídeos, on sorprenentment diuen que és el cor d’IB3. A més, visitàrem un lloc de vigilància,  i també els departaments de direcció , la redacció.
     I, per finalitzar comentar que el que més em va sorprendre és que per a començar una programa de televisió, el primer minut costa 6000 euros! I el que més em va agradar va ser el regal fantàstic que ens varen fer a tots. M’ha agradat molt la sortida, hem après molt, hem conegut més bé la televisió de Mallorca i tots nosaltres hem decidit que volem fer més sortides perquè va ser molt divertit.

Wang Li
3r C

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada